Burse - Fonduri mutuale

Teraplast Bistriţa l-a numit pe Mircea Hoţoleanu director general. Hoţoleanu s-a alăturat grupului Teraplast în octombrie 2016 ca membru în board

Teraplast Bistriţa l-a numit pe Mircea Hoţoleanu...

Autor: Liviu Popescu

16.01.2017, 16:08 837

Producătorul profilelor din material plastic Teraplast Bistriţa (TRP), cu 298 mil. lei capitalizare, l-a numit în funcţia de director general pe Mircea Hoţoleanu, după ce Alexandru Stănean, care a deţinut funcţia de director general interimar din 10 noiembrie, va coordona activităţile de export ale grupului Teraplast.

Hoţoleanu s-a alăturat echipei grupului Teraplast în octombrie 2016 când a fost numit membru în Consiliului de Administraţie al Teraplast, funcţie pe care o va păstra şi în continuare, se arată într-un comunicat al companiei.

Mircea Hoţoleanu are un doctorat în inginerie şi în ultimii şapte ani a deţinut funcţia de director al Centrului de Inginerie al Emerson Cluj. Hoţoleanu are o experienţă de peste 20 ani în domeniul industrial, iar în perioada 2001-2009 a deţinut functii de conducere în mai multe companii industriale din Finlanda.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO