Burse - Fonduri mutuale

Verii Dusu pun la bataie 8,2 mil.euro ca sa preia Socep

09.03.2010, 23:07 117

Oamenii de afaceri Niculae si Ion Dusu, proprietarii CelcoConstanta, al doilea jucator de pe piata de BCA, vor sa plateasca8,2 milioane de euro pentru a achizitiona 65,48% din actiunileoperatorului portuar Socep Constanta (SOCP), la care detin inprezent o participatie de control, de 34,5% din actiuni.

In acest sens ei vor lansa incepand de maine o oferta depreluare obligatorie care este intermediata de casa de brokerajInterfinbrok Corporation din Constanta. Pretul platit de verii Dusuin cadrul acestei oferte este de 0,15 lei/titlu, nivel cu 12,3% maimic decat cel de pe parcursul sedintei de ieri de la Bursa, de0,171 lei/actiune.

"Noi consideram ca pretul din oferta este foarte bun si nu credca pretul afisat acum in piata este credinta pietei. Aproape un ande zile pretul a fost sub nivelul pe care-l oferim noi in oferta",spune Niculae Dusu, proprietarul Celco Constanta. Oferta evalueazaoperatorul portuar la 12,5 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO