Vrancart Adjud vinde obligaţiuni convertibile în acţiuni de 38,2 milioane de lei, cu o dobândă de Robor la 3 luni plus 2%

6 feb 2017 Autor: Cristina Bellu

Producătorul de hârtie pentru carton ondulat Vrancart Adjud, controlat de SIF Banat-Crişana, a lansat o ofertă de obligaţiuni negarantate convertibile în acţiuni, în valoare de 38,250 milioane de lei, pentru care plăteşte o dobândă de Robor la 3 luni (indicatorul de referinţă interbancar) plus 2%. Potrivit datelor BNR, Robor la 3 luni este de 0,84% pe an. Valoarea nominală a unei obligaţiuni este de 100 de lei, iar scadenţa este la 7 ani. Oferta de vânzare de obligaţiuni a fost aprobată de ASF şi anunţată vineri dimineaţă pe bursă, acolo unde se tranzacţionează acţiunile Vrancart. Oferta de vânzare va fi lansată luni 6 februarie, şi timp de o lună se va adresa acţionarilor. Începând cu 9 martie, timp de trei zile, oferta se va adresa investitorilor calificaţi. Intermediarul ofertei este societatea de brokeraj SSIF IEBA TRUST Bucureşti. SIF Banat-Crişana deţine 75% din acţiunile Vrancart, restul fiind împărţit între persoane juridice (19,29%) şi persoane fizice (5,64%).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.02.2017

 

Cuvinte cheie:
obligatiuni
, actiuni
, adjud
, dobanda
, vanzare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide