Business Construct

Alpha Bank ia în calcul închirierea a 4.000 de metri pătraţi de birouri în proiectul City Gate

Alpha Bank ia în calcul închirierea a 4.000 de metri...

Autor: Bogdan Alecu

26.10.2022, 09:30 305

♦ Complexul City Gate cuprinde două clădiri-turn (parter plus 18 etaje) situate în Piaţa Presei Libere şi are un spaţiu total închiriabil de 47.700 de metri pătraţi. Alpha Bank ia în calcul con­tractarea a 4.000 mp de birouri în proiectul City Gate din Piaţa Presei Libere, potrivit datelor din piaţa imobiliară. GTC, proprietarul clădirii, nu a oferit niciun comentariu până la închiderea ediţiei.

GTC a finalizat de curând proiectul de renovare a Complexului City Gate în urma unei investiţii de 3,5 milioane de euro. Proiectul a început în 2021 şi a vizat două direcţii majore de investiţie şi implementare: zone comune şi spaţii de închiriat.

Suma totală investită în zona comună a fost de 500.000 de euro, în timp ce investiţia în zona închiriabilă a depăşit 3 mil. euro. Banii au fost folosiţi pentru renovarea integrală a unităţilor, extinderea zonelor sani­tare, implementarea unui nou con­cept arhitectural modern, înlocuirea pardoselilor înălţate, instalarea de mochetă nouă, implementarea de sisteme de iluminat cu LED.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO