Business Construct

Bog’Art şi Hidroconstrucţia ajung fiecare la afaceri de peste 200 de milioane de lei

Bog’Art şi Hidroconstrucţia ajung fiecare la afaceri...

Autor: Andreea Neferu

21.10.2015, 16:00 848

Bog’Art (Raul Doicescu) şi Hidroconstrucţia (management şi salariaţi) au fost în 2014 cei mai mari constructori români după cifra de afaceri, cu un rulaj cumulat de peste 1,1 miliarde de lei.

Constructorii cu acţionariat local Bog’Art şi Hidro­construcţia au încheiat primul semestru cu cifre de afaceri similare celor înregistrate în aceeaşi perioadă a anului trecut, în contextul în care pe piaţa de construcţii s-a resimţit un uşor reviriment, datorat în special investiţiilor private în noi proiecte.

Cifra de afaceri a Bog’Art, companie controlată de omul de afaceri Raul Doicescu, s-a ridicat în primele şase luni ale acestui an la aproape 223 de milioane de lei, în stagnare faţă de aceeaşi perioadă a lui 2014, în timp ce profitul net al construc­torului a ajuns la 1,6 milioane de lei, în scădere cu 56% faţă de intervalul ianuarie-iunie din 2014, arată datele de la Registrul Comerţului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO