Business Construct

Bursă. Apartamente, penthouseuri şi o vilă. Top 10 cele mai scumpe imobile vândute de One United în 2022 adună vânzări de 35 mil. Euro

Bursă. Apartamente, penthouseuri şi o vilă. Top 10...

Autor: Bogdan Alecu

20.01.2023, 10:00 1782

O vilă din cadrul proiectului One Peninsula s-a vândut cu peste 10 mil. euro şi vine la pachet cu un garaj pentru 10 maşini.

One United Properties, cel mai activ dezvoltator de pe piaţa lo­cală, a semnat anul trecut contracte în valoare cumulată de aproape 35 mil. Euro pentru cele mai scumpe zece imobile ale sale din proiecte precum One Peninsula, One Verdi Park, One Mircea Eliade sau One Floreasca Vista. În top zece cele mai scumpe se află şi un apartament din proiectul One Mamaia Nord, vândut cu aproa­pe 1,5 mil. euro.

Raportat la preţul pe metru pătrat, cel mai scump imobil vândut este un apartament din proiectul One Modro­gan, cu aproape 11.500 de euro/mp, urmat de One Mamaia Nord cu peste 8.500 euro/mp şi vila din One Penin­sula, cu aproape 8.500 euro/mp. Cel mai „accesibil“ este apartamentul din One Floreasca Vista, cu puţin peste 4.700 euro/mp.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO