Business Construct

CNAIR nu vrea să dea centura la Primăria Capitalei, pentru că s-ar pierde fonduri europene nerambursabile. „La acest moment nu există posibilitatea transferului.”

CNAIR nu vrea să dea centura la Primăria Capitalei,...

Autor: Mediafax

10.05.2017, 00:00 149

Secţiunile A1- DN2 , DN 2- A2 şi centura de sud beneficiază de finanţare din fonduri europene pentru care se aplică principiul asigurării durabilităţii proiectelor şi monitorizarea pe parcursul implementării lor şi ulterior, pe o perioadă de 5 ani de la finalizarea acestuia, a transmis  ieri CNAIR.

„Monitorizarea va urmări pe această perioadă ca investiţia să nu sufere modificări substanţiale, conform art. 57(1) din Regulamentul Consiliului UE 1083/2006 privind dispoziţiile generale referitoare la FEDR, FSE şi FC, şi anume modificări care rezultă dintr-o schimbare în natura proprietăţii asupra unui obiect din infrastructură sau care rezultă din încetarea activităţii productive”, precizează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO