Business Construct

Companiile investesc cel puţin câteva sute de mii de euro în reamenajarea birourilor

Gabriel Bălăban, Head of Building Consultancy în cadrul companiei de consultanţă imobiliară CBRE.

Gabriel Bălăban, Head of Building Consultancy în cadrul companiei de consultanţă imobiliară CBRE.

Autor: Bogdan Alecu

06.12.2016, 17:20 291
Piaţa birourilor atrage după sine şi dezvoltarea pieţei de amenajări inte­rioa­re, servicii oferite de companiile de consultanţă din domeniu care com­partimentează birouri şi le amenajează potrivit cerinţelor acestora. În condiţiile în care în pia­ţă acum cererea cea mai mare este pe birouri de clasă A, şi amenajarea ocupă un loc tot mai important.
 
„În România costurile pleacă de la 200 euro mp low-level, cu modificare de arhitectură şi instalaţii. Noi recomandăm un contractor general, care să fie responsabil de proiect. În general clienţii sunt companii multinaţionale”, a spus Gabriel Bălă­ban, Head of Building Consultancy în cadrul companiei de consultanţă imo­biliară CBRE.
 
Piaţa în continuă expansiune a con­strucţiilor de birouri a urcat vertiginos în acest an. Cu peste 150.000 de metri pătraţi livraţi în primul semestru în Bucureşti şi aproape 300.000 de metri pătraţi gata până la finalul anului, explozia pare să continue şi anul viitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO