Business Construct

CON-A Sibiu: Problema identificării forţei de muncă se acutizează pe an ce trece

Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A

Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A

Autor: Laurentiu Cotu

29.06.2016, 00:05 626

Compania de construcţii CON-A din Sibiu, deţinută de omul de afaceri Mircea Bulboacă, una dintre cele mai mari 100 de companii controlate de antreprenori români, caută 72 de persoane cu calificare în domeniul construcţiilor, cele mai multe posturi disponibile fiind de lăcătuşi, ingineri construc­tori, sudori, zidari, dulgheri, fierar-betonişti şi hidroizolatori.

Compania, cu sediu central în Sibiu, a ajuns până la Craiova să caute personal calificat, atât pentru construcţia terenului de fotbal din municipiu, dar şi pentru celelalte şantiere CON-A din ţară. La Craiova, sibienii în asociere cu clujenii de la ACI construiesc un stadion de fotbal cu o capacitate de 30.000 de locuri, care va costa 50 mil. euro.

„Dorim să angajăm personal atât pentru punctul de lucru de la Craiova, cât şi pentru celelalte şantiere pe care le avem în ţară, fiind vorba de o ofertă serioasă, pe termen lung. Chiar dacă ne-am mai confruntat cu problema identificării forţei de muncă, aceasta se acutizează pe an ce trece, motivele fiind pe de o parte lipsa şcolilor de meserii, care să-i pregătească pe tineri pentru necesităţile actuale, cât şi refuzul efectiv de a avea responsabilitatea unui serviciu“, a declarat pentru ZF Transilvania Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO