Business Construct

Constructorul ACI Cluj, cu afaceri de 250 mil. lei, are contracte de 650 mil. lei. „Deficitul mare de infrastructură reprezintă un plus pentru constructori“

Constructorul ACI Cluj, cu afaceri de 250 mil. lei, are...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.02.2023, 00:00 4346

Extinderea centrului de inginerie Robert Bosch, creşterea eficienţei energetice la Spitalul Municipal Cluj-Napoca, o sală de sport la Turda, o sală polivalentă la Blaj, stadionul municipal din Târgovişte, o platformă de staţionare aeronave pe aeroportul din Cluj sunt proiecte în derulare pentru ACI Cluj, firmă cu afaceri în creştere de 45% în 2022.

Compania de construcţii ACI Cluj are în derulare proiecte cu o valoare cumulată de circa 650 de milioane de lei, din care mai are de executat un rest de 450 de milioane de lei, perioada de execuţie acoperind anii 2023 şi 2024. Constructorul participă în continuare la licitaţii publice şi private, din dorinţa de a-şi diversifica portofoliul.

„Principalele proiecte pe care le-am finalizat în 2022 sunt construirea unor hale noi destinate creşterii puilor de carne, rea­bilitare construcţii existente şi schimbarea destinaţiei imobilelor pentru adaptarea la funcţiunea de fermă avicolă, realizare spaţiu comercial parter, realizare acces pietonal pentru obiectivul Unitate de Producţie Nutreţuri Combinate, lucrări de intervenţie la pavilioanele A, B, C la Spitalul Militar de Urgenţă din Cluj-Napoca, execuţia lucrări­lor de construcţii la obiectivul de investiţii Re­zervor de apă pentru rezervă de stins incen­diu şi altele“, spune Doru Peciu-Florianu, directorul general al companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO