Business Construct

Dedeman deschide al doilea magazin din Craiova şi ajunge la o reţea de 60 de unităţi

Dedeman deschide al doilea magazin din Craiova şi ajunge...

Autor: Bogdan Alecu

04.10.2023, 11:45 3080

Dedeman, cea mai mare companie antreprenorială din România, deschide mâine, în data de 5 octombrie, al doilea magazin din Craiova.

“Suntem bucuroşi să aşezăm pe harta ţării magazinul Dedeman cu numărul 60, încă un prag important în evoluţia noastră. Din 2010, anul în care am deschis primul magazin în Craiova, şi până în prezent, Dedeman a crescut şi a inovat constant, rămânând fidel misiunii sale de a oferi soluţii de cea mai înaltă calitate pentru proiectele de construcţii şi amenajări interioare ale clienţilor săi. Ne propunem să rămânem un partener de încredere pentru toţi locuitorii din oraş şi din zonele învecinate. Prin noul nostru magazin din cadrul Promenada Craiova, suntem convinşi că vom aduce o contribuţie semnificativă la dezvoltarea armonioasă a oraşului şi a întregii comunităţi.” - Dragoş PAVăL, Preşedintele Dedeman.

Noul magazin este situat pe Calea Severinului, pe un teren de aproximativ 36.000 mp şi este rezultatul unei investiţii totale de 33 de milioane de euro.

Magazinul are o suprafaţă construită de 16.350 mp şi face parte integrantă din complexul comercial Promenada Craiova, dezvoltat de NEPI Rockcastle.

Parcarea destinată clienţilor însumează 598 de locuri, dintre care 361 sunt situate pe acoperişul clădirii. Accesul în această parcare se poate face direct din bulevardul principal, Calea Severinului.

În plus, parcarea de pe acoperişul magazinului Dedeman oferă o conexiune directă către cea a complexului Promenada Craiova care dispune, de asemenea, de un număr semnificativ de locuri de parcare situate pe acoperiş.

Dedeman Promenada Craiova are o echipă dedicată formată din 188 de angajaţi, cu peste 50.000 de produse disponibile la raft, dar şi cu numeroase servicii complementare, gândite pentru a susţine cu succes toate planurile pentru casă şi grădină.

Magazinul Dedeman Promenada este prevăzut cu panouri solare şi cu o centrală electrică fotovoltaică care va genera energie electrică destinată exclusiv autoconsumului. Puterea totală instalată este de aproximativ 350 kWp.

De asemenea, noul magazin pune la dispoziţia clienţilor şi o staţie dublă pentru încărcarea maşinilor electrice, încurajând astfel mobilitatea sustenabilă.

Următorul magazin care îşi va deschide porţile anul acesta va fi cel din municipiul Petroşani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO