Business Construct

Dedeman mai deschide trei magazine anul acesta, parte a unui buget de investiţii de 65 mil. euro

Dragoş Pavăl (Dedeman), Simona Halep şi Bogdan Enoiu (McCann) au povestit ieri cum un meci de tenis pierdut de acţionarul Dedeman i-a adus la aceeaşi masă.

Dragoş Pavăl (Dedeman), Simona Halep şi Bogdan Enoiu (McCann) au povestit ieri cum un meci de tenis pierdut de acţionarul Dedeman i-a adus la aceeaşi masă.

Autor: Cristi Moga

24.07.2014, 00:06 1642
Compania de bricolaj Dedeman, controlată de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl din Bacău, va mai deschide anul acesta cel puţin trei magazine în car­tie­rul bucureştean Colentina, în Deva şi Târgu-Jiu, urmând ca reţeaua com­pa­niei să ajungă astfel la 40 de unităţi.
 
Primele deschideri sunt progra­ma­te în luna august la Deva şi în Colen­tina, unde structura magazinului de lân­gă hipermarketul Carrefour a fost deja în mare parte ridicată. Dragoş Pavăl, preşedintele şi acţionarul majoritar al companiei, a declarat că Dedeman are pentru acest an un buget de investiţii de 65 de milioane de euro, echivalentul profitului net raportat de companie pentru 2013.
 
În prima parte a acestui an De­de­man a inaugurat un magazin în Si­biu în urma unei investiţii de 13 milioa­ne de euro şi a finalizat extin­derea maga­zi­nului din Brăila, costul acestui proiect fiind de circa 2,5 milioane de euro.
 
„Planurile noastre prevăd deschi­de­rea a 13 magazine Dedeman în Româ­nia, iar trei dintre acestea vor fi inau­gurate chiar în acest an în Bu­cu­reşti (cartierul Colentina – n.red.), De­va şi Târgu-Jiu“, a declarat Dragoş Pavăl.
 
O altă investiţie recentă realizată de retailerul de bricolaj a fost achiziţia unui teren de circa patru hectare în Timişoara pentru deschiderea celui de-al doilea magazin din oraş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO