Hagag, dezvoltatorul israelian care vrea să construiască 1.300 de apartamente în Pipera. „Cu cât sunt mai mulţi dezvoltatori într-o zonă, cu atât sunt mai multe şanse ca administraţia locală să investească în infrastructură“

9 mar 2018 Autor: Bogdan Alecu

Andreea Hamza, marketing manager al companiei Hagag Development Europe, a lucrat între 2002 şi 2009 în cadrul Colliers International România, ca senior residential project manager, în 2009 divizia de rezidenţial a Colliers fiind închisă. Ea a mai lucrat de asemenea şi în cadrul dezvoltatorului imobiliar israelian Tagor.

Compania vrea să investească peste 90 de milioane de euro în primul său proiect din Bucureşti, H Pipera Lake.

Infrastructura, pornind de la apă şi canalizare până la curent electric şi străzi de acces, reprezintă principala provocare pentru dezvoltatorii care au în plan să construiască proiecte rezidenţiale de sute sau mii de locuinţe. Din acest motiv, o concentrare a acestora într-o anumită zonă poate pune mai multă presiune pe autorităţile locale pentru ca acestea să-şi facă treaba.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.03.2018

 
Cuvinte cheie:
pipera
, investitii
, construire
, apartamente
, administratie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide