Business Construct

Operatorul german de servicii Bosch îşi mută sediul din Timişoara în noul proiect de birouri ISHO Offices, dezvoltat de Ovidiu Şandor

Operatorul german de servicii Bosch îşi mută sediul...

Autor: Roxana Rosu

03.10.2017, 10:24 875

Operatorul german de servicii Bosch a închiriat 6.600 mp în noul proiect de birouri ISHO Offices, unde va reloca sediul din Timişoara, aceasta fiind una dintre cele mai mari suprafeţe închiriate în ultimii ani în oraş.

Noul spaţiu va fi livrat în primăvara anului viitor, odată cu finalizarea primei etape a proiectului dezvoltat de Mulberry Development, companie fondată de antreprenorul Ovidiu Şandor. 

“Relocarea biroului nostru din Timişoara ne oferă ocazia de a oferi angajaţilor Bosch un mediu de lucru modern cu elemente inovatoare. De la început, ISHO s-a poziţionat ca fiind cel mai inovativ proiect de birouri dezvoltat în zona de vest a ţării. Din acest punct de vedere, ISHO Offices s-a diferenţiat în procesul de selecţie prin atractivitatea conceptului oferit şi unicitatea sa în Timişoara, dată de locaţie, mixul de servicii, calitatea lucrărilor, posibilităţile viitoare de extindere, dar şi istoricul dezvoltatorului”, subliniază Raluca Românu, Director General Bosch Service Solutions Timişoara.

O serie de firme deja prezente în Timişoara s-au arătat interesate să îşi relocheze sau să extindă activitatea în spaţiile oferite de ISHO Offices.  În plus, dezvoltatorul poartă în prezent discuţii avansate cu mai multe companii de IT, engeneering şi servicii care s-au arătat interesate de Timişoara.

 “Ne bucură faptul că vedem un interes crescut pentru proiectul nostru. Firmele, angajatii lor precum şi cei care caută locuinţe sunt încântaţi de conceptul modern, structurat, de toate facilităţile pe care le vor avea la dispoziţie. La mai puţin de un an de la anunţarea ISHO Offices, conceptul nostru este validat în piaţă în mod constant, la fiecare discuţie cu potenţiale firme chiriaşe. Estimăm că până în primăvara anului viitor, prima etapă va fi închiriată în cvasi-totalitate”, precizează Ovidiu Şandor, CEO Mulberry Development.

ISHO Offices va fi dezvoltat în paralel cu componenta rezidenţială şi va include trei etape. Prima fază, ce va avea o suprafaţă închiriabilă de 15.500 mp din totalul de 55.000 mp pe care îl prevede clădirea de birouri, va fi livrată în primăvara anului 2018. La finalul proiectului, în 2020, ISHO va deservi aproximativ 5.000 de angajaţi şi 2.000 de locatari.

Mulberry Development a dezvoltat anterior City Business Centre, Timişoara şi The Office, Cluj-Napoca, ultimul în parteneriat cu NEPI. Ambele proiecte au atras firme importante, dintre care menţionăm Bombardier, SAP, IBM, Deloitte, Mol Romania, Raiffeisen Bank, UniCredit, Betfair sau National Instruments.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO