Piaţa imobiliară fierbe. Preţul locuinţelor a crescut cu 7% în prima jumătate a anului, Cluj-Napoca înregistrând cel mai mare salt

6 iul 2017 Autor: Mediafax

Preţul locuinţelor din Cluj-Napoca a înregistrat cea mai mare creştere la nivel naţional, de 10%, în primele şase luni ale anului, iar cea mai mică creştere a fost în Bucureşti, de 5,4%, conform Indicelui Imobiliare.ro.  

După un avans de 0,5% în luna iunie, suma medie solicitată pentru apartamentele disponibile spre vânzare la nivel naţional (noi şi vechi) s-a majorat cu 6,7% în prima jumătate a acestui an, ajungând la 1.120 de euro pe metru pătrat util (faţă de 1.050 de euro pe metru pătrat util la finele lui decembrie 2016).  

Cu o singură excepţie, locuinţele noi s-au scumpit vizibil mai mult decât cele vechi în perioada analizată, potrivit Indicelui Imobiliare.ro.  

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.07.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
crestere
, cluj napoca
, locuinte
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide