Business Construct

Proiect european de 6 mil. lei pentru extinderea unui colegiu din Baia Mare

Autor: Laurentiu Cotu

18.06.2014, 16:38 55

Primăria Baia Mare a finalizat implementarea unui proiect european de peste 6 mil. lei (circa 1,4 mil. euro) ce a presupuns construcţia unui nou corp de clădire în cadrul colegiului Gheorghe Şincai.

În cadrul proiectului a fost amenajată o sală multifuncţională cu o capacitate de 190 de locuri care permite derularea unor activităţi curriculare şi extracuriculare, două noi laboratoare de informatică, o sală de mese şi o cantină.

Proiectul a fost finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3-Îmbunătăţirea infrastructurii sociale, Domeniul major de intervenţie 3.4 - Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formarea profesională continuă. Perioada de implementare s-a desfăşurat pe parcursul a 39 de luni. Primăria Baia Mare va continua investiţiile la colegiului Gheorghe Şincai, prin reabilitarea şi modernizarea corpului vechi de clădire.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO