Business Construct

Rüdiger Dany, CEO, NEPI Rockcastle: Ritmul de creştere al României este peste media europeană şi Craiova are o suprafaţă de retail per capita sub media unui oraş de 300.000 de locuitori. Aici este loc suficient şi pentru noi şi pentru concurenţa noastră. Mallul va crea 1.500 de noi locuri de muncă şi suntem convinşi că retailerii vor găsi.

Rüdiger Dany, CEO, NEPI Rockcastle: Ritmul de creştere...

Autor: Bogdan Alecu

22.04.2023, 00:07 261

NEPI-Rockcastle vrea să deschidă în octombrie Promenada Craiova, investiţie de 125 de milioane de euro. „Zona continuă să atragă investiţii şi drumul expres ajută“ Promenada Craiova va avea 150 de magazine pe o suprafaţă de 78.500 de metri pătraţi, din care noul centru comercial, care include şi parc de retail, va ocupa 62.500 de metri pătraţi, iar magazinul Dedeman 16.000 de metri pătraţi.

Mallul Promenada Craiova va fi deschis în trimestrul al patrulea din 2023, în luna octombrie, cu o investiţie totală de peste 125 de milioane de euro, şi va include peste 150 de magazine.

„Avem în pipeline investiţii de 670 mil. euro, din care Promenada Craiova reprezintă 125 mil. euro. Acum trăim vremuri care nu sunt uşoare din punct de vedere economic, însă retailul vrea să vină la Craiova, motiv pentru care am şi extins suprafaţa iniţială a proiectului comercial pe un lot care iniţial era prevăzut pentru dezvoltare de rezidenţial“, a spus Rüdiger Dany, CEO, NEPI Rockcastle, cel mai mare dezvoltator şi proprietar de malluri din România şi Europa Centrală şi de Est. Promenada Craiova este al doilea mall din oraş, primul fiind Electroputere Parc, deschis în 2011 şi deţinut din 2016 de actua­lul proprietar, francezii de la Catinvest.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO