Business Construct

Sibiu: Investiţie de 2,4 mil. euro pentru construcţia unui pod peste râul Cibin

Sibiu: Investiţie de 2,4 mil. euro pentru construcţia...

Autor: Laurentiu Cotu

04.09.2014, 17:00 290

Primăria Sibiu a demarat o investiţie de 10,6 mil. lei (aproximativ 2,4 mil. euro), finanţată din bugetul local, pentru construcţia unui nou pod peste râul Cibin. Lucările vor fi executate de asocierea dintre companiile Prodial, Arcada Company Galaţi, Repcons, Termo Sibiu, Consinstal Energy şi Teleconstrucţia, potrivit unui comunicat al primăriei Sibiu. În această primă etapă, care va dura două săptămâni, constructorul va efectua sondări pentru a determina poziţia exactă a reţelelor de utilităţi din zonă, pentru a le putea devia sau proteja pe perioada lucrărilor.

Pe parcursul celor 20 de luni prevăzute ca termen de execuţie a lucrărilor, constructorul va demonta podul existent, va monta o pasarelă provizorie pentru circulaţia pietonilor, va moderniza reţelele de apă şi canalizare, reţelele de telecomunicaţii, cele de gaz şi electricitate care traversează râul Cibin şi va construi noua structură a podului.

laurenţiu.cotu@zf.ro      

 
 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO