Business Construct

Un furnizor de echipamente al SkyTower investeşte într-un depozit în apropierea Bucureştiului

Un furnizor de echipamente al SkyTower investeşte...

Autor: Cristina Rosca

30.06.2016, 00:05 122

Subsidiara locală a producătorului german de pompe şi sisteme de pompare Wilo SE are în plan extinderea activităţii din România cu un depozit, un sediu de birouri şi un atelier mecanic pentru pompe. Acestea vor fi amplasate la periferia Bucureştiului pe un teren propriu, potrivit surselor ZF. Compania va construi o clădire de circa 4.000 mp în apropierea celei deja existente de pe Şoseaua de Centură nr. 1B, comuna Chiajna. Contactaţi de ZF, oficialii companiei nu au răspuns până la închiderea ediţiei solicitării privind această investiţie. Anterior însă, oficialii companiei anunţaseră că au în plan să construiască un sediu propriu în România. Ei nu au precizat însă ce se va întâmpla cu cel actual.

Compania a înregistrat în 2015 o creştere a vânzărilor cu aproape 40% faţă de anul precedent, ajungând la o cifră de afaceri de aproximativ 120 mil. lei. Cu 57 de angajaţi Wilo România a obţinut un profit de 15 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO