Business Construct

Unde se mută macaralele. Peste 1.600 de apartamente şi birouri pentru 20.000 de angajaţi vor împânzi zona Orhideea - Politehnica din Capitală

Unde se mută macaralele. Peste 1.600 de apartamente şi...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.04.2016, 00:05 3484
Zona Orhideea - Politehnica se con­turează ca un nou pol al dez­voltatorilor de proiecte office şi rezidenţiale după ce în pro­xi­mitate a înce­put con­struirea a peste 1.600 de apartamente şi birouri care vor acomoda peste 20.000 de angajaţi până în 2018.
 
În prezent, în zonă se află în diverse faze de avizare şi construcţie opt mari proiecte de birouri dezvoltate de CA Immo, Forte Partners, Sema Parc şi Vastint (Ikea), totalizând peste 170.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri, care vor fi gata pe etape, începând din a doua parte a lui 2016 şi până în 2018, potrivit datelor analizate de compania de consultanţă imobiliară Esop. În apropiere urmează să dezvolte birouri şi suedezii de la Skanska.
 
Zona beneficiază de pro­ximitatea celor trei mari repere ale Bucureştiului – Piaţa Vic­toriei, Universitate şi Unirii, şi are o bună conexiune către aero­port, prin Pasajul Basarab şi Podul Grant. În plus, este aproape de campusul universitar al Politehnicii, de unde com­paniile de IT&C îşi recrutează personalul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO