Vastint, divizia de imobiliare a Ikea, a mai închiriat 1.300 mp din Timpuri Noi Square către compania de software Tremend

8 aug 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Furnizorul local de soluţii software Tremend Software Consulting a închiriat 1.300 de metri pătraţi în birourile din ansamblul Timpuri Noi Square. Compania are peste 150 de angajaţi în Bucureşti şi se va muta în noul sediu în luna octombrie.

Momentan, Tremend are sediul pe strada Gheorghe Manu, în sectorul 1 al Capitalei.

„Tremend oferă servicii care sunt esenţiale pentru majoritatea companiilor în era tehnologiei. Sectorul IT & C este cheia de a ajunge mai rapid la o gamă variată de clienţi şi care oferă noi posibilităţi de creştere”, spune Antoniu Panait, director general Vastint România, compania care dezvoltă ansamblul de birouri Timpuri Noi Square.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
timpuri noi
, companie
, soft
, inchiriere
, bucuresti
, birouri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide