Business Construct

ZF LIVE. Beatrice Dumitraşcu, Executive Director Residential Sales One United: Cel mai scump apartament vândut anul trecut a fost de peste trei milioane de euro VIDEO

Autor: Iulian Tenchiu

16.03.2024, 00:00 236

Cel mai scump apartament vândut în 2023 de către dezvoltatorul imobiliar One United a depăşit suma de trei milioane de euro. Pe segmentul rezidenţial, anul trecut vânzările One United au totalizat peste 274 milioane de euro, subliniază Beatrice Dumitraşcu, Executive Director Residential Sales One United.

„Trebuie să fi fost peste trei milioane de euro. Pentru că avem multe unităţi scumpe şi sunt şi unităţi de peste trei patru milioane de euro pe care noi le vindem în fiecare an. Am vândut apartamente de 274,9 milioane de euro, sumă în care se înscriu şi apartamente din acest model” a declarat Beatrice Dumitraşcu, Executive Director Residential Sales One United, în cadrul emisiunii ZF Live realizată cu sprijinul Orange Business.

Comportamentul clienţilor de penthouse nu este foarte diferită de restul tipologiilor de cumpărători, însă aceştia vin cu standarde mai înalte, ceea ce poate influenţa perioada de timp în care se încheie tranzacţia. Ea poate dura de la doi ani la trei luni, potrivit lui Beatrice Dumitraşcu.

„Comportamentul clientului care cumpără penthouse nu este foarte diferită faţă de alte tipologii de clienţi, dar decizia de cumpărare durează mai mult. Vorbim despre un tip de client care are timp, are alte pretenţii şi alte aşteptări. Poate dura un doi ani, un an sau trei luni până când o unitate locativă scumpă se vinde” a mai declarat Beatrice Dumitraşcu la ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO