Business Construct

ZF Live. Se anunţă un an fantastic în imobiliare: Beatrice Dumitraşu, Executive Director Residential SalesOne United: Niciodată nu am făcut atât de multe tranzacţii ca în ianuarie VIDEO

Autor: Iulian Tenchiu

23.03.2024, 13:13 11743

„Anul a început foarte bine. Păstrăm acelaşi trend de la finele anului trecut, din perespectivă de vânzări. Sunt în meseria asta de aproape 20 de ani şi niciodată în viaţa mea până astăzi nu am făcut atât de multe tranzacţii ca în luna ianuarie”, a declarat Beatrice Dumitraşu, Executive Director Residential SalesOne United, în cadrul emisiunii de business ZF Live organizată cu sprijinul Orange Business.

Anul 2024 este privit cu optimism de marii jucători din imobiliare. Semnalul pozitiv a fost dat de valul de tranzacţii care a avut loc în ianuarie, iar trendul din 2023 privind vânzările are toate şansele să continue şi în acest an, subliniază Beatrice Dumitraşu, Executive Director Residential SalesOne United.

„Am crezut că e ceva ce mi se pare doar mie, dar am vorbit cu foarte mulţi vânzători din piaţă şi senzaţia este aceeaşi. A fost o agitaţie maximă pe toată piaţa imobiliară”a mai spus Beatrice Dumitraşcu la ZF Live.

Optimismul privind piaţa imobiliară se manifestă la toţi actorii importanţi din piaţă, iar experţii spun că începutul de an pentru piaţa imobiliară a fost caracterizat de o efervescenţă surprinzătoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO