Business Hi-Tech

Acţiunile Digi au scăzut cu 2,4%, la preţul de ofertă, după anunţul că directorul general al companiei este urmărit penal

Acţiunile Digi au scăzut cu 2,4%, la preţul de...

Autor: Ştefan Stan

17.05.2017, 12:28 699

Acţiunile Digi au scăzut pe bursă cu 2,43%, la 40,2 de lei/acţiune, aproape de preţul de ofertă, după anunţul că Serghei Bulgac, directorul general al companiei şi al RCS&RDS este urmărit penal în calitatea de suspect în legătură cu săvârşirea infreacţuiunii de săpalare de bani într-un dosar la DNA.

Compania spune că "posibilitatea întâmplării acestui lucru pe parcursul desfăşurării anchetei DNA a fost anticipată şi adusă la cunoştiinţa investitorilor în cadrul prospectului de listare la bursă."

Acţiunile Digi au intrat la tranzacţionare în prima şedinţă bursieră cu o creştere de 3% faţă de preţul de ofertă şi au închis la 41,2 lei.

Aproximativ 24 milioane de acţiuni au fost incluse în oferta de listare, adică 25,6% din acţiunile companiei, în cea mai mare ofertă publică de listare a unei companii private. La preţul de 40 de lei pe acţiune, valoarea ofertei s-a ridicat la aproximativ 945 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO