Business Hi-Tech

Afaceri in crestere cu 35% pentru K Tech Electronics

01.11.2007, 21:50 14

K Tech Electronics a inregistrat in primele noua luni ale acestui an o cifra de afaceri de 62,5 milioane de dolari, cu 35% peste valoarea consemnata in urma cu un an.
"Rezultatele bune obtinute in aceasta perioada se datoreaza in principal politicii de consolidare din acest an. Prin intermediul celor patru divizii am reusit sa atingem in trimestrul trei o cifra de afaceri de 20,6 milioane dolari", a declarat Catalin Butolo, directorul de marketing al K Tech Electronics.
In primul semestru al acestui an, K Tech Electronics a realizat o cifra de afaceri de 41,9 milioane de dolari, iar pentru intregul an compania estimeaza afaceri de 105 milioane de dolari, dupa ce anul trecut a avut incasari de 84,2 milioane de dolari si un profit de aproximativ 1,5 milioane de dolari.
Potrivit reprezentantilor companiei, cea mai mare pondere in structura cifrei de afaceri din primele noua luni a fost inregistrata de Divizia Retail care opereaza prin lantul de magazine specializate Ultra PRO Computers, cu 47% din afaceri, in timp ce Divizia Distributie a generat 45% din afacerile grupului.
Restul de 8% din cifra de afaceri a fost realizat de Diviziile Online si Corporate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO