Business Hi-Tech

Andrei Romanescu, managing director, Veeam România: În 2022 am crescut echipa cu 30%, până aproape de pragul de 1.000 de angajaţi. Acum căutăm 100 de specialişti

Andrei Romanescu, managing director, Veeam România: Avem deschise 100 de poziţii pe plan naţional. În principal căutăm oameni pe partea de vânzări şi suport tehnic.

Andrei Romanescu, managing director, Veeam România: Avem deschise 100 de poziţii pe plan naţional. În principal căutăm oameni pe partea de vânzări şi suport tehnic.

Autor: Alexandra Cepăreanu

15.02.2023, 12:00 580

♦ „Acum securitatea cibernetică nu mai este un slide de marketing. Nu mai suntem în stadiul în care trebuie să ne gândim «ce facem dacă vom fi atacaţi cibernetic?“.

Veeam Software, companie specializată în furnizarea de soluţii care asigură dispo­nibilitatea şi recu­perarea datelor, care a atins aproape pragul de 1.000 de angajaţi la nivel naţional în 2022, are în continuare planuri de extin­dere a echipei şi caută 100 de specialişti în zona de vânzări şi suport tehnic.

„Anul trecut am crescut echipa de specialişti din cadrul Veeam România cu 30% faţă de anul 2021 şi am ajuns la aproape 1.000 de angajaţi. În prezent, avem deschise aproximativ 100 de poziţii pe plan naţional. În principal, căutăm oameni pe partea de vânzări şi suport tehnic“, a spus pentru ZF Andrei Romanescu, managing director al Veeam România, în cadrul unui eveniment organizat de reprezentanţii companiei la unul dintre cele două sedii din Bucureşti.

Dan Popa, care a preluat rolul de regional manager Southern Eastern Europe, Veeam Software, la începutul acestui an, a menţionat că una dintre provocările pieţei de profil este lipsa de specialişti, care duce la o creştere a cererii pentru soluţiile de securitate a datelor şi a activităţii în mediul online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO