Business Hi-Tech

Apple a achiziţionat un start-up specializat în senzori de imagine

Apple a achiziţionat un start-up specializat în senzori...

Autor: Ioana Nita

10.11.2017, 00:00 138
Gigantul american Apple continuă procesul de dezvoltare şi îmbunătăţire a dispozitivelor produse, achiziţionând recent un start-up care se axează pe nanotehnologie, în special pe senzori de imagine, potrivit portalului Techcrunch.com. Start-up-ul, numit InVisage Technologie, dezvoltă soluţii pentru îmbunătăţirea modulelor de capturare a imaginilor încorporate în dispozitive de mici dimenisuni, precum smartphone-urile. Un purtător de cuvânt al Apple a confirmat de curând achiziţia. „Apple cumpără companii de tehnologie de mici dimensiuni din când în când, însă nu facem publice scopul sau planurile noastre.” 

Principalul produs al companiei InVisage Technologie este QuantumFilm, acesta îmbinând atât tehnologie software, cât şi hardware pentru a crea o tehnologie de captare a imaginilor care permite realizarea de fotografii într-o varietate de condiţii non-optime de lumină.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO