Business Hi-Tech

Apple pregăteşte încă o lansare: o nouă generaţie de iPad-uri, la jumătatea lunii octombrie

Apple pregăteşte încă o lansare: o nouă generaţie...

Autor: Luiza Chiroiu

18.09.2014, 10:22 158

Furnizorii Apple au început recent să producă o versiune îmbunătăţită a produselor iPad cu ecran de 9,7 inch şi iPad mini, potrivit surselor citate de Bloomberg.

Prin lansarea unei noi generaţii de tablete, Apple încearcă să crească vânzările de iPad-uri, care au înregistrat un declin în ultimele două trimestre consecutive. Tablete sunt pe locul doi în topul vânzărilor produselor companiei americane, după iPhone-uri.

Apple nu a mai scos pe piaţă un model nou de tabletă din luna octombrie a anului trecut, iar consumatorii s-au orientat spre smartphone-uri cu ecrane mai mari.

De asemenea, furnizorii Apple pregătesc şi lansarea unui iPad cu un ecran de 12,9 inci, a cărui producţie va începe în prima parte a anului viitor.

Începând cu această săptămână, iPhone 6 şi iPhone 6 Plus, care au fost lansate la începutul lunii septembrie, vor fi disponibile în magazinele din Statele Unite. Apple a scos pe piaţă, de asemenea, un smartwatch şi un nou sistem de plată în magazine direct de pe telefon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO