Business Hi-Tech

Cătălin Briciu, co-CEO al Linnify: În 2024, ne orientăm către o extindere strategică şi avem în plan recrutarea de oameni cu experienţă în scalare internaţională

Cătălin Briciu: E esenţial ca autorităţile locale şi mediul privat să acorde mai multă încredere tinerilor antreprenori şi e important să dezvoltăm o mentalitate antreprenorială persistentă, care acceptă eşecul ca parte naturală a drumului spre succes.

Cătălin Briciu: E esenţial ca autorităţile locale şi mediul privat să acorde mai multă încredere tinerilor antreprenori şi e important să dezvoltăm o mentalitate antreprenorială persistentă, care acceptă eşecul ca parte naturală a drumului spre succes.

Autor: Alexandra Cepăreanu

19.12.2023, 00:06 104

Echipa Linnify numără 50 de oameni l Compania înfiinţată în 2016 a închis anul 2022 cu afaceri de 1,8 mil. euro, plus 94% faţă de 2021, şi estimează o creştere de 11% în 2023, adică afaceri de 2 mil. euro la finalul anului în curs ♦ Portofoliul Linnify numără 10-12 clienţi, din care patru sunt în România.

Linnify, companie românească fondată în 2016, specializată în furnizarea de soluţii IT şi cu expertiză în dezvoltarea de produse digitale şi servicii de validare a ideilor, a deschis un nou birou în Austin, Texas, în urma unei investiţii în valoare de 100.000 dolari, şi are în plan recrutarea de profesionişti care să contribuie la dezvoltarea capacităţilor de vânzări şi business development în SUA. Compania are birouri în prezent în Cluj şi pe piaţa din SUA.

„Alegerea Austin, Texas, pentru expansiune a fost influenţată de creşterea accelerată a ecosistemului de inovare din această regiune în ultimii cinci ani. Un număr mare de companii de tehnologie americane şi-au mutat sediile din coasta de vest şi cea de est în centrul ţării, făcând din Austin un loc ideal. Pe măsură ce ne consolidăm prezenţa pe piaţa locală, vom începe recrutarea de personal cu abilităţi în coordonarea dezvoltării de produs şi o mentalitate orientată către validare. Colaboratorul nostru principal din Austin are contact săptămânal cu echipa de business development din România. Această comunicare între echipele noastre cross-continentale este un element cheie al modului de operare şi va continua să fie esenţială pe măsură ce ne extindem activităţile de dezvoltare şi validare de produs”, a spus într-un interviu pentru ZF Cătălin Briciu, co-CEO al Linnify.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO