Business Hi-Tech

Cea mai bună ofertă pentru iPhone 5 din România - comparaţie între preţurile şi abonamentele Cosmote, Orange şi Vodafone

no title

Autor: Adrian Seceleanu

01.11.2012, 01:01 8109

Smartphone-ul Apple iPhone 5 va fi disponibil în România cu abonamente dedicate la servicii de telefonie mobilă la preţuri care variază între 220 de euro şi 639 de euro, arată ofertele publicate de Cosmote, Orange şi Vodafone, companiile care vor comercializa oficial telefonul începând cu data de 2 noiembrie.

Cele mai mici preţuri pentru iPhone 5 sunt pentru modelul cu o capacitate de stocare de 16 GB achiziţionat împreună cu un abonament cu un preţ de peste 50 de euro pe lună: între 220 euro şi 299 euro .

Piaţa locală de telefoane mobile inteligente (smartphone) va ajunge în acest an la un milion de unităţi, din care peste o jumătate vor fi comercializate de Samsung, potrivit datelor comunicate de compania sud-coreeană.

Într-un an de zile cei trei operatori mari de telefonie mobilă din România vând câteva zeci de mii de iPhone, potrivit informaţiilor de pe piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO