Business Hi-Tech

CEO Romtelecom: Piata e afectata de reducerea consumului

CEO Romtelecom: Piata e afectata de reducerea consumului
12.05.2010, 23:10 26

Romtelecom, numarul unu pe piata locala de telefonie fixa, ainregistrat in primul trimestru din acest an venituri de 194,8 mil.euro, in scadere cu 3,3%, in timp ce profitul operational (EBITDA)s-a redus cu 20,2%, la 59,3 mil. euro. Compania a continuat sapiarda clienti pe principalul business, telefonia fixa, dar si-amajorat numarul de utilizatori pe serviciile TV si internet.

"Reducerea consumului in Romania, in contextul in care inca nus-a reluat cresterea economica, se face simtita si in piata detelecomunicatii", a declarat Yorgos Ioannidis (desen), CEO alRomtelecom, care a spus ca rezultatele financiare sunt afectate decampaniile promotionale pe care operatorul e nevoit sa le lanseze."Clientii, atat persoane fizice, cat si companii, sunt incontinuare extrem de preocupati de costul serviciilor detelecomunicatii, iar noi ne straduim sa venim cu oferte care sa lesatisfaca cerintele, insa e normal ca impactul acestora sa seresimta la nivel de venituri si profitabilitate".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO