Business Hi-Tech

Clujenii de la SoftVision recrutează încă 200 de oameni

La începutul aces­tui an SoftVision a deschis un nou birou la Cluj-Napoca

La începutul aces­tui an SoftVision a deschis un nou birou la Cluj-Napoca

Autor: Laurentiu Cotu

03.04.2014, 00:08 567

Dezvoltatorul de aplicaţii software, care anul trecut a avut o creştere de 35% a cifrei de afaceri, are un birou şi în California, la San Jose.

SoftVision, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de aplicaţii software din Transilvania, va recruta în acest an încă cel puţin 200 de oameni, ajungând astfel la peste 1.100 de an­ga­jaţi. Poziţiile deschise vizează specialişti în IT capabili să dezvolte soft pe platforme precum Apple iOS, Google Android sau Microsoft .NET. La finalul anului trecut, SoftVision deţinea sedii în Cluj-Napoca, Bucureşti, Baia Mare, Iaşi, Timişoara şi San Jose (California).

„La începutul acestui an am depăşit numărul de 900 de angajaţi, iar până la finalul lui 2014 dorim să ne extindem echipa cu cel puţin 200 de colegi noi. Membrii echipei SoftVision beneficiază de training-uri de spe­cia­litate, acces la conferinţe naţionale şi inter­na­ţionale sau la cursuri online“, a declarat pentru ZF Transilvania George Stan, director general al SoftVision.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO