Business Hi-Tech

Conferinţa Venture Connect: Mobuy Solutions vine şi cu o soluţie de plată de pe mobil

Mihai Pocorschi

Mihai Pocorschi

Autor: Adrian Seceleanu

27.11.2014, 00:08 322
Mobuy Solutions, un start-up care a lansat în 2013 o aplicaţie pentru smartphone-uri prin care pune în legătură retaileri şi furnizori de servicii cu potenţiali clienţi care pot obţine reduceri dacă utilizează acest soft, va lansa luna viitoare şi o soluţie de plată cu mobilul la retaileri, a declarat Mihai Pocorschi, CEO şi cofondator al firmei în cadrul Venture Connect, un eveniment care pune faţă în faţă antreprenori din IT şi online cu potenţiali finanţatori.

„Avem nevoie de o finanţare de 700.000 de dolari, din care am obţinut deja o treime“ pentru expansiune, a declarat Pocorschi în cadrul evenimentului, fără a oferi detalii despre investitorii cu care a ajuns deja la o înţelegere.

Mobuy Solutions, care are deja printre clienţi companii precum Vo­da­fone, KFC, Pizza Hut, Diverta sau Decathlon, are o bază de peste 30.000 de utilizatori care au descărcat aplicaţia. Aplicaţia rezolvă o „ma­re problemă“ a companiilor - faptul că acestea nu ştiu cine le sunt clienţii, astfel că potenţialul de dezvoltare este semnificativ, au spus reprezentanţii Mobuy.

În cadrul ediţiei cu numărul zece a Venture Connect şase companii - reprezentând start-up-uri sau companii cu vechime pe piaţă - au cerut finanţări de peste patru milioane de la investitorii prezenţi la eveniment.

Citiţi în continuare pe ZF Corporate:

-  ce spune Nick Saunders, CEO al platformei online Getlokal, despre planurile de extindere ale companiei

- detalii despre alte afaceri prezentate la Venture Connect; planuri de extindere şi nevoia de investiţii

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO