Business Hi-Tech

Contra-ofensiva Vodafone pe segmentul prepay

13.04.2009, 18:24 27

Vodafone, al doilea jucator de pe piata locala de telefonie mobila, a lansat o oferta prin care incearca sa stimuleze cresterea pe segmentul de cartele preplatite, oferindu-le utilizatorilor minute gratuite de convorbiri catre o alta cartela prepay la fiecare reincarcare a creditului.

Astfel, un client care activeaza o cartela noua Vodafone si selecteaza ulterior un alt utilizator prepay din retea, client nou sau existent, primeste 100 de minute bonus la activare si alte 100 de minute bonus la fiecare reincarcare a cartelei.
"Minutele bonus se impart in mod egal intre cei doi utilizatori si se acorda la fiecare reincarcare a oricaruia dintre ei. Minutele sunt valabile 30 de zile si pot fi utilizate exclusiv intre cele doua numere pereche", precizeaza reprezentantii Vodafone.
Fiecare dintre cei doi utilizatori, precum si orice utilizator nou de cartele prepay, poate sa isi activeze o extraoptiune care asigura pentru 4 euro pe luna, pentru a beneficia de 400 de minute in retea, 400 de SMS-uri in retea si 20 de minute nationale si internationale.
Vodafone a lansat si o extraoptiune care costa 6 euro pe luna la activarea careia cei doi utilizatori primesc fiecare cate 300 de minute si SMS-uri in retea si 10 minute nationale si internationale.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO