Business Hi-Tech

Devhd, furnizor de soluţii de transformare digitală care a intrat în acceleratorul InnovX-BCR, aşteaptă afaceri de 1,1 mil. euro în acest an

Autor: Adrian Seceleanu

05.10.2022, 00:00 71

Devhd, o companie locală înfiinţată în 2016 care oferă servicii de transformare digitală, şi care a intrat în această toamnă în cohorta scale-up a acceleratorului InnovX-BCR, mizează pe o creştere de 90% a cifrei de afaceri pentru acest an, la 1,1 mil. euro.

Compania, care oferă soluţii digitale prin platforma ServiceNow, are o amprentă puternică în industria auto, oferind soluţii de transformare digitală companiilor globale implicate în cercetare, dezvoltare şi producţie de piese electronice, de siguranţă sau alte componente pentru automobile.

În 2021, Devhd a înregistrat venituri totale de 675.000 euro şi un EBITDA de 400.000 euro. 100% din veniturile Devhd provin din export, conform companiei. Devhd are o echipă de peste 20 de specialişti certificaţi ServiceNow (25 de certificări principale, inclusiv certified technical architect) şi a finalizat mai mult de 100 de proiecte şi 20 de aplicaţii pe platforma ServiceNow. În această toamnă, Devhd a fost selectată pentru a lua parte în programul de accelerare InnovX - BCR 2022 Scaleup Cohort alături de alte 15 companii din Europa Centrală şi de Est (CEE).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO