Business Hi-Tech

Distribuitorul IT Veracomp ajunge la 20 de angajaţi

Cătălin Matei, fondatorul şi directorul executiv al Veracomp

Cătălin Matei, fondatorul şi directorul executiv al Veracomp

Autor: Ioana Nita, Adrian Seceleanu

19.02.2015, 00:00 763

Veracomp Europe, subsidiara locală a distribuitorului IT polonez cu acelaşi nume, are în plan să îşi dubleze anul acesta echipa la 20 de persoane, ca urmare a extinderii activităţii după adăugarea de noi branduri în portofoliu şi câştigarea unor noi proiecte.

„Planul nostru este de a ne dubla echipa operaţională de la 9 la circa 18-20 de specialişti, iar în primul trimestru să avem deja 3-4 noi colegi care să aducă un plus de valoare în zona de consultanţă prevânzări pentru soluţiile din categoriile networking, stocare şi telecomunicaţii”, a declarat Cătălin Matei, fondatorul şi directorul executiv al Veracomp. În prezent, portofoliul Veracomp oferă soluţii IT pentru patru domenii - securitate, stocare, networking şi telecomunicaţii.

Echipa operaţională a distribuitorului IT este structurată pe direcţia product management - prevânzări, având responsabilitate în dezvoltarea de proiecte pe anumite branduri. Veracomp are în portofoliu soluţii IT de la companii precum arcserve, AudioCodes, BlueCoat, Extreme Networks, F5, Fortinet, iSheriff, LifeSize, Quantum, ultimele adăugate fiind cele de Infortrend, Polycom şi RSA. La sfârşitul lunii noiembrie, CEO-ul Veracomp estima că va încheia anul 2014 cu afaceri de circa 5 milioane de dolari.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO