Business Hi-Tech

DocProcess, compania unde a investit fondul Morphosis Capital, se extinde în ţară cu un birou la Braşov

DocProcess, compania unde a investit fondul Morphosis...

Autor: Ioana Nita

27.09.2019, 00:00 211

Firma locală DocProcess, specializată în furnizarea de servicii pentru digitalizarea şi automatizarea proceselor operaţionale pe zona financiară, contabilă, achiziţii, logistică, bănci şi asigurări, a deschis primul birou local în afara Capitalei, la Braşov, extinderea operaţiunilor fiind susţinută de investiţia realizată recent în companie de fondul Morphosis Capital. 

„Odată stabilit parteneriatul cu Morphosis Capital - fondul de private equity care a investit recent în afacerea noastră - the sky is the limit. Biroul de la Braşov, pe care intenţionăm să-l creştem foarte repede, este primul pas dintr-un proces de expansiune care va fi şi extensiv, şi intensiv“, a declarat Liviu Apolozan, fondator şi CEO al DocProcess. 

„Ştim că vestul României are nevoie mare de automatizare, acolo fiind stabilite numeroase companii industriale şi nu numai. Operăm într-o industrie în care fiecare zi contează, atât pentru noi cât şi pentru clienţii noştri, aşa încât dezvoltarea noastră va menţine cel puţin acelaşi ritm“, a mai spus el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO