Business Hi-Tech

ElectroFun.ro ţinteşte vânzări de 1,5 milioane de euro în acest an

29.08.2010, 23:46 135

ElectroFun.ro, retailer online de echipamente electronice şielectrocasnice, deţinut de compania de distribuţie ITFitDistribution a omului de afaceri Marius Ghenea, vrea să vândă înacest an electrocasnice de 1,5 milioane de euro.
"Vânzările noastre online de la ElectroFun.ro au avut o dinamicăuşor pozitivă, atât anul trecut faţă de 2008, cât şi în prima partea anului 2010 faţă de perioada similară a lui 2009. Chiar dacă îngeneral consumul pe aceste produse a scăzut mult în România, amconstatat o orientare din ce în ce mai semnificativă aconsumatorilor către mediul online, care le oferă preţuri mai bune,economie de timp, simplitatea comenzii şi a livrării, cât şi oselecţie variată, pe care clienţii nu o pot găsi în magazineletradiţionale", a declarat Ghenea pentru ZF.
Preşedintele FitDistribution a adăugat că produsele care s-auvândut cel mai bine în prima jumătate a anului au fostelectrocasnicele mici, mai ales cele de bucătărie şi cele deîngrijire personală.
FitDistribution a obţinut anul trecut un profit brut de 17.000 deeuro, la afaceri de 11 milioane de euro, potrivit datelor de laRegistrul Comerţului.
Săptămâna trecută, eMag, cel mai mare retailer online IT&C depe piaţa locală, a început să vândă electrocasnice mari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO