Business Hi-Tech

Elysian Software din Timişoara a avut afaceri de 8,4 mil. lei în 2023 şi un profit în creştere cu 50%

Elysian Software din Timişoara a avut afaceri de 8,4...

Autor: Ioana Nita

18.04.2024, 12:00 191

Compania Elysian Software din Timişoara, specializată în dezvoltarea de soluţii software, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 8,4 milioane lei (circa 1,7 mil. euro), în creştere cu 28% faţă de 2022, şi un profit net de 1,4 mil. lei (285.000 euro), cu 50% mai mare, conform datelor raportate la Ministerul de Finanţe. Compania, înfiinţată în 2012, dezvoltă şi implementează soluţii software la comandă pentru diferiţi clienţi, dar are şi două produse IT proprii: Tassis (aplicaţie de pontaj online şi management al timpului) şi Warehouse Easy Expert (soluţie software de management al spaţiilor de depozitare). Elysian Software a lansat aplicaţia Tassis în 2021 în urma unei investiţii proprii de circa 80.000 de euro. Aplicaţia le permite managerilor şi departamentelor de resurse umane să ţină evidenţa orelor de lucru ale angajaţilor în condiţiile în care tot mulţi angajaţi lucrează în prezent pe modelul hibrid – şi de la distanţă şi de la birou, sau doar remote. Astfel, prin Tassis se pot gestiona echipele şi proiectele, aplicaţia oferind rapoarte şi statistici managerilor de echipe şi proiecte, precum şi sprijin specialiştilor din HR-contabilitate în întocmirea documentelor HR necesare din punct de vedere legal.

 Compania Elysian Software este deţinută de Radu Dacian Miloş şi Iulian Narcis Fintineanu în proporţie de 44,75% fiecare şi de Theodor Andrei Cernoiu, Antoniu Sergiu Ungureanu şi Laura Iulia Vrabete, care au participaţii individuale de 3,5%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO