Business Hi-Tech

Fondatorul GECAD şi-a mutat biroul la etajul 18 al Sky Tower

Radu Georgescu

Radu Georgescu

Autor: Adrian Seceleanu, Cristi Moga

27.01.2014, 21:32 1743

Radu Georgescu, fondatorul grupului GECAD, de­semnat anul trecut de ZF antreprenorul anului 2013 în cadrul galei „Campioni în business“, şi-a stabilit recent biroul la etajul 18 din cadrul turnului Sky Tower, cea mai înaltă clădire de birouri din Bucureşti şi din ţară.

Pentru acest sediu „de imagine“, cu o suprafaţă de 350 mp, Georgescu va plăti austriecilor de la Raiffeisen Property o chirie lunară de 5.000 - 6.000 de euro, potrivit estimărilor ZF, în condiţiile în care preţul solicitat în clădire este de circa 14-16 euro/mp lunar.

„La finalul lunii ianuarie 2014, GECAD Group şi-a mutat sediul din Conect, de pe bulevardul Dimitrie Pom­peiu, în SkyTower (calea Floreas­ca), ocupând un spaţiu de aproximativ 350 mp la etajul 18. În acest spaţiu îşi va derula activitatea o echipă formată din aproximativ 10 persoane ce desfăşoară activitatea investiţională a GECAD Group. Niciuna dintre companiile în care GECAD are investiţii nu a fost relocată în acest spaţiu“, au precizat pentru ZF reprezentanţii GECAD.

În Sky Tower, clădire cu 36 de etaje şi o înălţime de 137 de metri, mai au birouri Raiffeisen Bank, compania energetică Tinmar Ind şi furnizorul de servicii în industria turismului Amadeus, dar mai bine de 25 de etaje sunt încă neocupate.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.01.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO