Business Hi-Tech

Furnizorul de soluţii de securitate ESET: E nevoie de protecţie şi pe Facebook şi Twitter

Foto Shutterstock

Autor: Ioana Nita

20.10.2013, 20:13 195

Funizorul de soluţii de securitate ESET, ale cărui produse sunt distribuite pe plan local de compania Axel Soft IT Group, a lansat o nouă versiune a soluţiilor antivirus ESET NOD32 şi ESET Smart Security, care le oferă consumatorilor protecţie şi împotriva viruşilor transmişi prin intermediul reţelelor de socializare Facebook şi Twitter.

Cele două soluţii noi de antivirus dispun de funcţia „Social Media Scanner”, care protejează conturile de pe Facebook şi Twitter. Clienţii pot opta pentru scanări la cerere sau automate în vederea detectării malware-ului.

Preţul pachetului ESET NOD32 7 porneşte de la aproximativ 35 de euro şi ajunge la aproximativ 110 euro, în funcţie de numărul de PC-uri şi de perioada de valabilitate. Soluţia ESET Smart Security 7 se vinde la preţuri care pornesc de la aproximativ 50 de euro. Printre cei mai mari competitori ai Eset pe piaţa locală se numără companii precum Bitdefender sau Kaspersky.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO