Business Hi-Tech

Găzduire gratuită pentru firmele care cumpără net mobil de la Vodafone

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

07.09.2010, 23:55 73

Vodafone România, numărul doi pe piaţa locală de telefoniemobilă, le va oferi clienţilor companii care cumpără sau aucontractat deja servicii de internet mobil cu un tarif lunar egalsau mai mare de 11,45 euro un pachet de servicii gratuite degăzduire.

"Clienţii existenţi ai serviciilor Vodafone de date mobile, precumşi clienţii noi care optează pentru unul din abonamentele VodafoneInternet Nelimitat Plus de 11,45 euro / lună (TVA inclusă) sau maimare au la dispoziţie un pachet promoţional gratuit VodafonemyDomain, prin care îşi pot dezvolta afacerea pe internet. Pachetulpromoţional de găzduire include un nume de domeniu gratuit, spaţiude găzduire pentru site de 100 MB, 5 conturi de e-mail pe domeniulales, fiecare cu spaţiu de 3GB. Clienţii au la dispoziţie aplicaţiişi instrumente prin care îşi pot crea pagina de web simplu şirapid", potrivit oficialilor Vodafone. Campania Vodafone sederulează până la 1 octombrie 2010. Reţeaua 3G a Vodafone acoperă90% din populaţia României la viteze de descărcare care pot ajungepână la 21,6 Mbps.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO