Business Hi-Tech

GDC Telecom: Piaţa de sisteme de automatizare a caselor ar putea ajunge la 1 mil. euro

GDC Telecom: Piaţa de sisteme de automatizare a caselor...

Autor: Ioana Nita

23.11.2015, 00:06 326
Românii care sunt pregătiţi să investească circa 2.000 de lei pe un sistem care să automatizeze diferite procese în interiorul casei, cum ar fi aprinderea sau stingerea luminii, pornirea sau oprirea căldurii sau deschiderea sau închiderea ferestrelor ar putea crea un segment nou de piaţă care să genereze venituri de circa un milion de euro în următorul an, potrivit reprezentanţilor firmei GDC Telecom, specializată în vânzarea de echipa­mente telecom şi furnizarea de servicii de comunicaţii unificate.
 
Compania a intrat recent pe piaţa sistemelor de automatizări pentru case, devenind distribuitorul produselor Fibar Group din Polonia. 
 
„Piaţa locală (a sistemelor de automatizări pentru case – n.red.) este în curs de formare şi educare în prezent. Nevoia şi înclinaţia spre automatizare şi confort există. Suntem convinşi că şi într-o piaţă incipientă ca a noastră vânzările vor depăşi câteva sute de mii euro în primul an. În măsura în care operatorii de telecom se vor alătura acestei tendinţe, cum a făcut-o spre exemplu Orange în Franţa anul trecut, piaţa ar putea creşte aş spune, exponenţial, vânzările pot merge spre valori ce ar putea depăşi 1 milion de euro“, a spus Gabriel Dulcu, fondatorul GDC Telecom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO