Gersim: Am vândut 1,2 milioane de telefoane şi tablete în 2017. Atacăm şi distribuţia de televizoare în acest an

13 feb 2018 Autor: Adrian Seceleanu

♦ Vânzările totale de telefoane mobile din România s-au ridicat la 5,5 milioane de unităţi, dintre care peste 80% au fost smartphone-uri.

Gersim Impex, cel mai mare distri­buitor de telefoane mobile şi tablete de pe piaţa locală, are în plan să se extindă şi pe piaţa de televizoare, ca parte a unei strategii de extindere către noi segmente de business.

„Avem pregătite câteva surprize şi ca­tegorii noi de produse. Televizoarele vor fi în focusul nostru începând cu acest an, în ultimul trimestru din 2017 ne-am făcut doar «încălzirea»”, a de­clarat într-un interviu pentru ZF Dan Şte­fănescu, CEO şi proprietar al Gersim, fără a oferi alte detalii. Vânzările de televizoare reprezintă un segment în creştere, piaţa fiind esti­ma­tă anul trecut la aproximativ 1,5 mili­oane de unităţi şi peste 400 mil. euro. În România circa 30% dintre gospodării au încă televizoare cu tub catodic, ceea ce arată că potenţialul de creştere este ridicat, conform jucătorilor din piaţă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.02.2018

 
Cuvinte cheie:
Gersim
, telefoane
, tablete
, telefoane mobile
, extindere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide