Business Hi-Tech

go4it! - O noua confruntare tech-style

go4it! - O noua confruntare tech-style
15.11.2005, 18:40 35

O noua aventura hi-tech te asteapta in go4it! Se anunta averse de telefoane mobile, fotocamere sic si soc, dar si teste cu dezmembrari totale de electronice. Vei gasi prima fotocamera wireless, boxe care au mancat sticla si aur ca sa sune mai bine si display-uri subtiri cat tastatura. Oana Andoni, vedeta PRO TV te va purta printr-o lume fermecata in care aspiratoarele vorbesc, iar ecranele cu plasma nu se mai satura sa fie privite.
Cuptoarele cu microunde s-au dotat cu lift, iar laptopul a intrat la dieta de energie.Stii ces alea podcast-uri? Ai idee pe unde se gaseste un post bun de radio pe Internet? Cel intrebi pe omul de la magazin cand iti cumperi un PC? Nu te grabi sa deschizi motoarele de cautare pentru ca gasesti raspunsul pregatit in go4it! Daca n-ai timp sa dai o tura pana la Pluto, afla cum sa faci rost de galaxie pe Internet. La extrema cealalta, pregateste-ti ochiul pentru microscopul electronic cu zoom de 3.600x.Prima fotocamera wireless va veni in Europa in ianuarie, iar digitalele conventionale se intaresc la functii si design. Boxele din sticla si aur te ung pe suflet cu un sunet perfect tocmai din Suedia si toate echipamentele obligatorii pentru un gamer inrait intra in filele 4home&entertainment. Care sunt cele mai tari electronice de la retailerii romani? Nu ii mai intreba pe specialistii din megareteaua magazinelor Domo. Gasesti raspuns documentat la fix in go4it!. Pofta de cadouri vine cumparand, dar capitolul 4gift iti va trezi in mod sigur acelasi instinct. 30 de idei ti se par putine? 4fun e in mod sigur rubrica la care vei zabovi mai mult, pentru ca in go4it! vei gasi muzica si filme numai bune de consumat in living de Craciun. Prietenul tau PC-ul vrea jocuri noi? Se rezolva! Ce vrei sa fii? Zeu sau zmeu? In viitor toata lumea va avea cate un player audio implantat in cap sau cine stie unde? Ne vom citi unii altora gandurile? go4it! nu te ia cu pluta ci te da pe mana futurologilor. Doar nu s-or fi defectat si ei... Pe 18 noiembrie go4it! iti da intalnire la toate centrele de difuzare a presei cu un nou layout si 132 de pagini pline de gadgeturi extreme.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO