Business Hi-Tech

Grecii de la SoftOne: Planul este ca în doi ani o treime din afacerile noastre să vină din România

Haris Zachariades, general manager al SoftOne România

Haris Zachariades, general manager al SoftOne România

Autor: Ioana Nita

25.04.2014, 00:06 254
Compania grecească SoftOne Techno­logies, care furnizează soluţii software pentru business - ERP, CRM şi aplicaţii pentru web şi mobile în Europa de Sud-Est, are ca obiectiv ca în doi ani afacerile derulate în România să reprezinte o treime din totalul veniturilor, în condiţiile în care pe piaţa locală de profil există încă foarte mult potenţial de creştere fiindcă multe firme nu utilizează încă astfel de soluţii.
 
„Piaţa din România este foarte atractivă. Aici există peste 200.000 de companii care fie nu folosesc deloc soluţii de tip ERP sau care utilizează doar o aplicaţie simplă în care îşi ţin contabilitatea. Planul nostru este ca până la sfârşitul lui 2016 România să reprezinte o treime din totalul afacerilor SoftOne“, a declarat pentru ZF Haris Zachariades, general manager al subsidiarei locale SoftOne care a fost înfiinţată anul trecut în urma unei investiţii iniţiale de un milion de euro.  Anul trecut, compania a înregistrat o cifră de afaceri de cinci milioane de euro, în creştere cu 19% faţă de 2012.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO