Business Hi-Tech

Grupul elen OTE şi-a schimbat oamenii din boardul Romtelecom

Autor: Adrian Seceleanu

27.01.2011, 19:47 44

Grupul elen OTE, acţionarul majoritar al Romtelecom, şi-aschimbat oamenii din Consiliul de administraţie al celui mai mareoperator de telefonie fixă din România, potrivit unei decizii luatede adunarea acţionarilor şi care a fost publicată de companie înMonitorul Oficial.

Schimbările din CA-ul Romtelecom reflectă modificărileintervenite în top managementul grupului elen. Astfel, din boardulRomtelecom au fost retraşi Panagis Vourloumis şi Iordanis Aivazis,preşedintele, respectiv directorul operaţional al OTE, care aupărăsit însă anul trecut grupul grec de comunicaţii.

În locul celor doi manageri care au plecat de la OTE, în CA-ulRomtelecom au intrat în calitate de administratori americanul KevinCopp - directorul financiar al OTE şi Eirini Nikolaidi - directorjuridic, pentru reglementare şi competiţie al grupului. Deasemenea, AGA Romtelecom, care s-a ţinut în data de 25 noiembrie, aaprobat numirea în funcţia de preşedinte al Consiliului deAdministraţie al Romtelecom a lui Michael Tsamaz, preşedintele şidirectorul executiv al grupului OTE.

Grupul elen deţine în România companiile Romtelecom, Cosmote şiGermanos, care au împreună un rulaj de peste un miliard deeuro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO