Business Hi-Tech

Headlight Solutions lansează KnowHub.AI - chatbot alimentat de AI, construit pentru a eficientiza procesele operaţionale ale companiilor. „Ne dorim să transformăm modul în care companiile comunică şi îşi gestionează informaţiile”

Headlight Solutions lansează KnowHub.AI - chatbot...

Autor: Alexandra Cepăreanu

27.11.2023, 14:28 119

Headlight Solutions, companie românească înfiinţată în 2013 renumită pentru soluţiile software şi hardware avansate, lansează KnowHub.AI - un chatbot alimentat de inteligenţa artificială (AI), construit pentru a eficientiza procesele operaţionale ale companiilor, au transmis reprezentanţii printr-un comunicat. Acesta este un hub de cunoştinţe personalizabile care utilizează Inteligenţa Artificială (IA) pentru a analiza datele şi pentru a oferi informaţii cu scopul de a ajuta orice afacere să îşi maximizeze productivitatea.

„Într-o lume în care viteza şi eficienţa informaţiei reprezintă cheia succesului, KnowHub.AI reprezintă puntea dintre datele stocate şi utilizarea lor eficientă. Ne dorim să transformăm modul în care companiile comunică şi îşi gestionează informaţiile, eliminând barierele şi sporind productivitatea”, a spus Marius Dascălu, fondatorul companiei Headlight Solutions.

KnowHub.AI este construit pe baza modelelor avansate de Inteligenţă Artificială dezvoltate de OpenAI, în prezent utilizând GPT-3.5 şi GPT-4, potrivit sursei citate.

„Ne angajăm să rămânem la curent cu cele mai noi dezvoltări în domeniul IA, planificând să integrăm modelele viitoare mai performante de la OpenAI. Această abordare asigură că chatbot-ul nostru înţelege limbajul natural şi oferă răspunsuri precise şi relevante pentru orice tip de întrebare, menţinându-se astfel în fruntea inovaţiei tehnologice.”

Astfel, KnowHub.ai oferă avantaje cum ar fi economisirea timpului, creşterea productivităţii şi facilitarea colaborării. „Accesul prompt la informaţii exacte îmbunătăţeşte luarea deciziilor şi conduce la rezultate superioare. În ceea ce priveşte personalizarea chatbot-ului cu date specifice fiecărei companii, în faza iniţială, echipa noastră va oferi asistenţă pentru încărcarea fişierelor text (PDF-uri structurate, documente Word, Excel, .txt) şi URL-uri, cu planuri de a introduce în curând capacitatea de onboarding self-service. KnowHub.AI este un serviciu găzduit şi gestionat integral de Headlight Solutions, garantând astfel un control deplin al datelor şi conformitatea cu normele de securitate şi confidenţialitate, fără a necesita infrastructura clientului.”

De asemenea, KnowHub.ai poate fi configurat să aibă diferite roluri, tipuri de personalitate şi moduri de adresare, oferind un grad înalt de flexibilitate. Mai mult, KnowHub.ai sprijină multilingvismul, putând comunica eficient în orice limbă dorită de utilizator, făcându-l un instrument esenţial pentru organizaţii de orice mărime şi din orice domeniu.

În prezent, KnowHub.AI este într-o fază avansată de teste interne la Allview Panouri Solare, o divizie a companiei Visual Fan, un jucător important în domeniul energiei solare. Acest chatbot este conceput să ofere informaţii detaliate atât despre domeniul energiei regenerabile în general, cât şi despre produsele şi serviciile specifice oferite de Allview. În plus, chatbotul are capacitatea unică de a detecta interesul potenţialilor clienţi pentru achiziţionarea de sisteme de panouri solare.

„El colectează datele necesare şi le transmite unui reprezentant de vânzări pentru facilitarea procesului de achiziţie. Deşi încă nu este public pe website-ul companiei, KnowHub.AI promite să revoluţioneze modul în care Allview Panouri Solare interacţionează cu clienţii săi, îmbunătăţind experienţa utilizatorului şi eficientizând procesul de vânzare.”

KnowHub.AI a fost implementat şi de Midsoft IT Group, compania care deţine platformele Facturis-Online.ro şi Ro-Efactura.ro, potrivit reprezentanţilor companiei.

„Acest chatbot oferă suport atât pentru clienţii potenţiali, cât şi pentru utilizatorii actuali ai platformelor de facturare. Dotat cu informaţii actualizate despre legislaţia relevantă şi implicaţiile acesteia în procesul de facturare, KnowHub.AI este un instrument valoros în navigarea complexităţilor administrative şi fiscale. Chatbotul facilitează accesul la informaţii precise şi la zi, îmbunătăţind astfel experienţa utilizatorilor şi eficientizând procesul de suport pentru clienţi.”

De asemenea, KnowHub.ai oferă acum un model de abonament simplificat şi transparent. „Companiile pot beneficia de serviciile KnowHub.ai printr-un abonament fix de 300 de euro pe lună, la care se adaugă costurile de utilizare ale tehnologiei OpenAI. Facturarea abonamentului se va efectua la începutul fiecărui ciclu de facturare, urmând ca la finalul acestuia să se adauge şi costurile de utilizare aferente acelui ciclu. În plus, clienţii vor avea posibilitatea de a monitoriza direct costurile, asigurând astfel o transparenţă şi un control mai mare asupra cheltuielilor.”

Headlight Solutions este o companie antreprenorială înfiinţată în 2013 şi are sediul în Braşov, România. Aceasta oferă o gamă largă de produse şi soluţii tehnologice pentru o varietate de companii -preponderent multinaţionale - ce activează în domenii precum: telco, HoReCa, retail, utilităţi publice şi alte servicii, publice sau private, potrivit reprezentanţilor companiei. Headlight Solutions a reuşit să atragă un portofoliu impresionant de clienţi, atât în România, cât şi în străinătate, în ţări precum Dubai sau SUA.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO