Business Hi-Tech

How to Web oferă un premiu-investiţie pentru start-up-urile din Europa de Est şi la ediţia din acest an

How to Web oferă un premiu-investiţie pentru...

Autor: Alexandra Cepăreanu

23.08.2023, 10:45 104

Start-up-urile din Europa de Est se vor „duela” pentru un premiu-investiţie în valoare de 780.000 de euro în cadrul conferinţei How to Web 2023, arată un comunicat transmis de reprezentanţii How to Web.

„Programul şi competiţia Spotlight, parte din conferinţa How to Web, reprezintă o oportunitate pentru fondatorii de start-up-uri early-stage să îşi transforme aspiraţiile de business în realitate”.

„Spotlight este o oportunitate pentru fondatorii de start-up-uri de a se conecta cu fonduri şi operatori din Europa”, a spus Bogdan Iordache, General Partner la Underline Ventures.

Principalul beneficiu pentru primele 40 de start-up-uri selectate în programul şi competiţia Spotlight este componenta de întâlniri cu investitori şi mentorat.

Fondatorii care vor să aibă acces la mentorat, întâlniri cu investitori, oportunităţi noi de parteneriat sau câştigarea premiului-investiţie, pot aplica pe website-ul conferinţei How to Web până la 31 august.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO