IFC (Banca Mondială) şi-a dublat deţinerea la Teamnet după o nouă investiţie de 5 mil. euro

10 iun 2016 Autor: Adrian Seceleanu

International Finance Corpo­ration (IFC), divizia de investiţii a Băncii Mondiale, şi-a dublat deţinerile la compania Teamnet Internaţional, unul dintre cei mai mari integratori de soluţii IT din România, de la 8,3% în iunie 2014 la aproximativ 16% în prezent, după o nouă investiţie de 5 mili­oane de euro, au declarat pentru ZF mai multe surse din piaţa de IT.
 
Integratorul de soluţii IT a emis 10.581 de acţiuni noi, care au fost subscrise de toţi acţionarii, cea mai mare sumă - de 5 milioane de euro - fiind alocată de divizia de investiţii a Băncii Mondiale, conform surselor ZF.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.06.2016

 
Cuvinte cheie:
IFC
, banca mondiala
, dublare
, investitie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide